NOTICIES

VISITA DEL CONSELLER DE SANITAT A L'HOSPITAL DOCTOR MOLINER

20/12/2023

VISITA DEL CONSELLER DE SANITAT A L'HOSPITAL DOCTOR MOLINER

 

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez va visitar este 20 de desembre l'Hospital Doctor Moliner on va anunciar la posada en marxa a partir de 2024 de la seua rehabilitació i reforma integral.

El conseller va estar reunit en la sala d'actes de l'Hospital amb el director Amadeo Bellés,  l'equip directiu, els caps de servici i la resta del personal, que va acudir a la convocatòria, on es van tractar este i altres temes.

El Conseller ha subratllat la importància de mantindre l'activitat assistencial durant el desenvolupament d'estes obres, "donada la vulnerabilitat dels pacients que atén este centre en tractar-se de crònics i pluripatològics". "Per això, el projecte es dissenyarà de manera que les actuacions es realitzen amb la màxima seguretat i sense afectar la qualitat i al ritme assistencial del centre", ha recalcat.

En este sentit, les primeres actuacions que es realitzaran l'any que ve consistixen en les obres de caràcter urgent, segons criteris tècnics. Posteriorment, Sanitat licitarà les obres de rehabilitació integral.

Una molt bona notícia per als usuaris de la sanitat valenciana i per a tot el personal que treballa a l'Hospital.

 

 

 


 

 

 

Compartir

Galeria d'imatges