NOTICIES

SESSIÓ EQUIP INTERDISCIPLINARI EN CURES PAL.LIATIVES

25/11/2021

SESSIÓ EQUIP INTERDISCIPLINARI EN CURES PAL.LIATIVES

Infermeres del Doctor Moliner han compartit amb els estudiants de la Universitat CEU Cardenal Herrera la seua experiència de treball en aquesta Unitat, que ha complit 25 anys com a referent en Pal·liatius de la Comunitat Valenciana.

 

Per segon any consecutiu hem rebut la invitació de la Universitat *CEU Cardenal Herrera, traslladada per la Dra. Laura García Garcés, Infermera Directora del Dpto. d'Infermeria, per a participar en una Taula redona sobre el treball interdisciplinari en Cures Pal·liatives, transmetent la seua experiència en els cuidats integrals i atenció a les necessitats tant de les persones que es troben en la fase final de la vida, com la dels seus familiars i afins.

 

El passat dia 17 de Novembre, les nostres companyes Infermeres de la Unitat de Cures Pal·liatives: Candi Quirós, Eva Pastor i Chelo Pastor van ser les encarregades de compartir la seua experiència als alumnes de Grau d'Infermeria. Secundades per material audiovisual cedit per Ana Alegre i Isabel Bellver, les Músic terapeutes, així com la presentació del vídeo realitzat per a celebrar el 25a Aniversari de la Unitat de Cures Pal·liatives del nostre Hospital que se celebra enguany. Immediatament finalitzada la sessió, vaig rebre una trucada en la qual es transmetia la gratitud per la col·laboració i el treball realitzat, tan eficientment, per part de les companyes.

 

És per a mi un honor transmetre públicament l'agraïment a les nostres companyes per representar a una unitat que és referent a la Comunitat Valenciana, i m'ompli d'orgull comptar amb grans professionals implicats en l'aplicació d'una assistència de qualitat i esperit docent.

 

Aprofite per a donar l'enhorabona a Eva Pastor, la que vaig tindre la sort de tindre com a companya de treball en un altre centre hospitalari fa uns anys i on sempre va demostrar la seua professionalitat, la seua recent incorporació com a personal estatutari fix.

 

Per a finalitzar aquesta ressenya utilitzaré, amb el seu permís, una frase de la recentment designada Supervisora de Pal·liatius, *Candi, que destaca tres eixos per a la labor dels professionals en Cures Pal·liatives, però extrapolable a qualsevol de les unitats que componen el nostre Hospital: "Respecte, escolta i honestedat, per a oferir una atenció de qualitat als pacients".

 

VORER NOTICIA COMPLETA CEU

Compartir

Galeria d'imatges

SESSIÓ EQUIP INTERDISCIPLINARI EN CURES PAL.LIATIVES